
Konrad Rutkowski
Zamiłowanie do gotowania rozwija od wielu lat. Pasjonuje się kuchnią włoską i europejską. Doświadczenie zawodowe zdobywał w siostrzanych restauracjach grupy, między innymi Boscaiola i La Grande Mamma, a także w Enoteka Pergamin. Praca jako szef kuchni daje mu niesamowitą satysfakcję i możliwość rozwoju. Uważa, że gotowanie jest rodzajem sztuki, a zawód kucharza niesie ze sobą dużą odpowiedzialność i tylko wkładając w tą pracę maksimum zaangażowania i serca można odnieść prawdziwy sukces. W wolnych chwilach podróżuje, poznając nowe smaki, chętnie sięga także po literaturę kulinarną, która go niezmiennie inspiruje i pomaga w tworzeniu nowych dań. Uwielbia eksperymentować w kuchni i chętnie dzieli się swoją pasją z rodziną, przyjaciółmi i współpracownikami.

Tomasz Rogoda
Doświadczenie zawodowe zdobywał w znanych krakowskich restauracjach, między innymi w Scandale Royal, Hotelu Lenart i Baroque Restaurant. Szczególnie bliska jego zainteresowanom jest kuchnia śródziemnomorska. W wolnych chwilach rozwija swoją pasję kulinarną, a także podróżuje.
